bezieling.org
Eric de Haan

Bij je essentie komen

Voor mij sluit 'organisatiebezieling' mooi aan bij mijn advieservaringen op het gebied van klantgevoeligheid, klachten- en verbetermanagement. Elk project leerde mij steeds weer dat de zachte factoren binnen organisaties de krachtigste beïnvloeders zijn van excelleren en duurzame groei.

Met Lef creëer ik ruimte om me nog nadrukkelijker te richten op het verbeteren van juist die essentiële zachte factoren. Mijn overtuiging is dat daar echte groei zit. Bijvoorbeeld door werkelijk (in) te zien wat klanten willen en van daaruit managers en medewerkers te stimuleren in hun kracht te komen. Als organisaties gevoelig(er) worden voor hun klanten en beter in staat zijn het intellect en de spirit van hun mensen maximaal in te zetten, dan wordt groei duurzaam en grenzenloos.

Groei is voor mij de kunst om de juiste wegwijzers te vinden, die je helpen eerder bij je essentie te komen. Niet meer en meer niet. Zo krijg je beter zicht op de wikkels die je weghouden van je ware kracht. Zo kun je ont-wikkelen.


Eric de Haan